Alla inlägg under maj 2009

Av Emelie - 28 maj 2009 09:33

va ett tag sen ja skrev nu.. har haft fullt upp nu när det har varit bra väder mä å fixa på utsidan! så nu örjar det likna ngt :) tur e väl det för ja börjar tröttna lite på alla rabatter å grejer!

fick i uppdrag av andreas mamma att fixa studentskylten till hans syster, så ja får göra det nån dag nu oxå.. :) e ju studenten den 5..

ska in till Af ida oxå, så tråkigt att vara där! Va ju på en arbetsintervjuv på ett gatukök men kompisen som va på samma intervjuv fick det istället för mig... Men tur att nån fick det iallafall :)

ska kolla på lite nya kläder på Sweden Rock Shop snart tänkte jag å kanske köpa en present till anderas å en till mig :) får se va ja hittar!

igår fyllde Milla år, Grattis igen! hoppas att du fick en mysig kväll.. ja å tess bjöd henne på en fika å bara tjötade skit! mysigt <3

nä nu blir det att diska lite å sen kolla på nätet å sen in till Af...


ha en bra dag...

Av Emelie - 19 maj 2009 17:09

nä de blev en ganskadyr gräsklippare :) skulle aldrig köpa ngt som lisa tycker e bra..haha! de har ja lärt mig. stackars dig jos som fick gå runt mä den hemska!


så gulliga djur e... finns ingen bättre vän än en fyrbent vän :)

vill så gärna ha en vovve till..blir lite svårt bara för man ska ha orken å tiden oxå ;)

va på arbetsintervjuv idag och det gick super bra. ska provjobba på fredag å sen börjar jag i mitten på juni.. men dom kunde lösa en vecka semester som tur va, eftersom vi redan har bokat å så :)


har massa problem mä lillebror nu! inget bra alls :( vet inte riktigt vad man ska göra för att han ska förstå heller... 15 e en jobbig ålder tydligen!

får se hur vi löser detta!


nä nu ska ja röja lite till i datarummet, blev inte klar igår för kyssen kom hem mä en ny gräsklippare som vi fick bygga ihop :) men ida trodde han att han skulle få jobba hela natten nästan så ikväll har ja massa tid :)

ska gå en promenad mä vovvisen oxå om en stund tänkte jag...


hej då :)



(glöm inte kolla in länken,super söta)



http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5180150.ab
Av Emelie - 18 maj 2009 13:41

då va det måndag igen då.. gick upp tidigt idag för att kunna röja inne i datarummet..så nu ser det ut som f*n där inne, haha! men ja håller på för fullt. tar en matpaus nu bara :)

hittade mögel där inne oxå, inte alls bra. så nu har hyresvärden varit här och kollat på de och hon skulle ta itu med det snabbt. tur va väl det för annars vill ja inte bo kvar här, eller ja kan inte bo kvar här då! så nu har jag löst problemet på min konstanta huvudvärk :) känns ju skönt det oxå. visste att de fanns lite mögel för ja e väldigt känslig mot mögel.

va i stan igår en sväng och letade efter en gräsklippar, va dyra dom är! känns så onödigt att köpa en när man hyr huset tycker jag. får se om man hittar nån billig snart för det börjar se ut som en djungel utanför nu. haha!

börjar komma iordning mer och mer nu, tar ju sin lilla tid.


har lite saker jag måste reda ut nu oxå.. inget jag vill prata om ännu men tiden får utvisa vad som händer!


inte långt kvar till våran resa till spanien nu, haha! bara 39 dagar =) längtar så mycket. önskar tiden kunde gå fortare ibland ;)


nej nu ska ja röja lite mer så jag blir klar nån gång :)

Av Emelie - 16 maj 2009 22:23

igår va ingen kul kväll igår, känner mig sjuk! :( inget kul alls..orkar inte göra något alls...så ida har ja mest sovit! va uppe hos svärföräldrarna i morse bara å fixade bilen.. så nu e den hel igen, hoppas jag :)


har sovit nästan hela dagen ida, segt! men e ännu ganska så trött...går en tåkig film på tv oxå så man blir ju mer trött av bara se på den tror jag;)

skulle varit ute mä tessi å milla ida men som sagt e ja ju tyvärr dålig så ja får vänta tills nästa gång :) hoppas dom har kul ändå...


nä nu blir de duschen å sen sängen...


Av Emelie - 14 maj 2009 17:53

har varit på kurs ida.. de va ganska kul, blir ju inte roligare än man gör de verkar de som! å ida hade ja anna å thomas de väldigt roligt mä våran "campingplats" haha.. synd att de e slut imon ändå för vi har haft väldigt roligt, även om inte kursen i sig alltid varit så bra så har vi ändå haft kul :)


ska snart packa ner dvd å högtalare i lådan igen för de funkade ju inte som de skulle så nu blir de återlämning på detta! hatar när nya saker inte funkar som dom ska...så pengar tillbacka eller ett annat system annars får de vara tycker jag!


skakanske gå en promenad upp till svärföräldrarna sen oxå å kolla hur de går för min älskling mä min bil...han e snäll å lagar den..har ont i armen ännu :(


nä får väl börja greja nu så de händer ngt :)



Av Emelie - 13 maj 2009 21:39

idag har vi varit i skogen å kollat älg å rådjurs spår.. =) de gick ganska bra har letat i över tre timmar så baloo e väldigt trött nu :) han har badat i varje gegahåll som finns..haha så han fick duscha nu när vi kom hem.. luktar ju så illa mä mös! så nu e han å ja ny duschade :)

ska nu bara ta de lugnt å mysa i soffan mä min kärlek..

skriver mer imon...


puss å kram skumbanan

Av Emelie - 12 maj 2009 18:31

idag badade baloosis för första gången i år.. han vägrade å gu upp ur vattnet..han älskar verkligen att bada den lilla vovven! :) han ser så kul ut oxå när han e blöt..haha.! vi va å badade mä min syster å hennes vovve. så dom har lekt å stojat en hel del idag. så nu ligger han helt död vid mina fötter å snarkar =) hihi...


sitter å myser i soffan med en kopp kaffe och väntar på att min älskling ska komma hem.. idag har de inte hänt så mycket, varit å badat mä vovvarna kollat på när dom har målat huset å pratat lite med hyresvärden de e nog allt! har även målat en ritning på det huset som vi ska bygga! =) hoppas att de blev rätt nu så att alla blir nöjda.. haha! men de e exakt så som vi har diskuterat ihop det så det blir nog bra får vi hoppas!


ska väl gå å duscha snart tänkte jag.. hade behövt hugga ved men kan ju tyvärr inte göra det på grund av min dumma arm som gör ont ännu! :( men men hoppas att det går över snart!


ha de så bra.. =)

Av Emelie - 11 maj 2009 15:44

jahapp då var det måndag igen då..

varit på söka jobbkurs idag. vet inte varför vi har detta! känns inte som det hjälper speciellt mycket.. mer bara för att vi ska ha något att göra känns det som!

i söndags kom min älskling hem :) så igår så mös vi hela dagen.. gud va man kan sakna han! men två veckor borta e väldigt länge tycker jag! fast vi sågs ju en dag innan han åkte iallafall... han har nämligen ett sånt jobb som gör att dom kan skicka han lite överallt i sverige eller världen så han ligger borta på veckorna och ibland helgerna! väldigt tråkigt, men ett jobb e ett jobb! =) så de gör inte mig så mycket...

ska snart börja med maten tänkte jag..han e ju på väg hem snart! :)

ha de så bra...

Presentation

Omröstning

Vilken låt med Ac/Dc tycker du är bäst?
 Hells Bells
 Shoot To Thrill
 Given The Dog A Bone
 Let Me Put My Love Into You
 Back In Black
 You Shook Me All Nite Long
 Thunderstruck
 The Razors Edge
 Rock Roll Aint Noise

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards