Alla inlägg den 7 maj 2009

Av Emelie - 7 maj 2009 16:36

idag har de varit en väldigt tråkig dag. massa regn och blåst, inget kul alls.. har fått tvättat upp all tvätt iallafall... :) för på lördag kommer de väl en hel resväska med tvätt kan ja tro =)

har fått städat lite oxå..hoppas de blir bättre väder imon så man kan vara utomhus! super tråkigt att bara sitta inne...


såg på hitta hem igår, förstår inte hur vissa människor tänker. dom kan ju inte ha ngt sammvete alls..blir så otroligt arg! de va en 8 månaders valp som ägaren hade tröttnat på så han satte hunden i en liten bil, å där fick den sitta dygnet runt i ca två månader. å på grund av att hunden hade suttit i denna lilla bilen så hade bakbenen växt fel så dom va tvugna att ta bort hunden för att hon inte skulle ha ont! vem f*n kan göra ngt sådant mot ett oskyldigt litet djur?? har vissa inget sammvete alls? de va en super sprallig söt valp å de hade kanske räkt att dom åkte till ett hundstall å sagt att vi kan tyvärr inte ta hand om henne mer. men nej dom lämnar henne ensam i en bil dygnet runt!! blir så otroligt arg så de finns inte!

skulle aldrig ens kunna tänka tanken att lämna bort min vovve, han e ju den gosigaste som finns. visst alla dagar e inte en dans på rosor men de kompenserar dom bra dagarna upp =)


ha en bra dag..


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vilken låt med Ac/Dc tycker du är bäst?
 Hells Bells
 Shoot To Thrill
 Given The Dog A Bone
 Let Me Put My Love Into You
 Back In Black
 You Shook Me All Nite Long
 Thunderstruck
 The Razors Edge
 Rock Roll Aint Noise

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards